Margot Peters

Groeien als bedrijf en groeien in leiderschap. Voor Margot zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de groei van ondernemingen neemt de complexiteit van organiseren toe en veranderen de leiderschapsuitdagingen. Hét terrein waar Margot op thuis is. Hét terrein waar ze haar expertise als bedrijfskundige en begeleider van ontwikkelprocessen in kwijt kan.

Margot heeft een coachende werkstijl. Ze daagt klanten uit helder te maken waar het hen in essentie om gaat. Dit door vragen te stellen, door samen te mijmeren, keuzes te onderzoeken, situaties te ontwarren of anders te bekijken. Helderheid en focus op wat de organisatie bestaansrecht geeft, brengt kracht en richting.

Margot werkte ruim 16 jaar in het vak voor organisatieadviesbureaus Rijnconsult en OAZ. In 2012 koos zij voor het zelfstandig ondernemerschap. Nadat ook Rob voor het ondernemerschap koos, ontstond al snel het plan om opnieuw te gaan samenwerken. Inspiring Insights richten zij samen op.

In Wouw, waar ze met haar man en drie zonen woont, heeft ze naast haar ondernemerschap nog een uitdaging gevonden. Samen moderniseren ze een boerderij die al vier generaties in de familie is. Een klus waar vernieuwen en respect voor het verleden samen gaan. Een kenmerkend uitgangspunt ook in haar stijl van werken.

Telefoonnummer Margot: 06-19 539 710           Email: margot@inspiringinsights.nl