Jansma & Dik bouwt aan de toekomst

Emke Jansma-Dik wist in 30 jaar tijd in Zeeland een schoonmaakbedrijf op te bouwen van naam. Wij van Inspiring Insights lichtten destijds het familiebedrijf in de breedte door en keken met haar mee. Trots was ze toen dochter Esther Sierts-Jansma en Ilse Hoogwerf-van Boven het schoonmaakbedrijf overnamen. Trots waren wij als Inspiring Insights dat wij – bijna 10 jaar na dato – weer met de (nieuwe) directie aan de slag mochten.

Het 2-koppige directieteam startte hun nieuwe rol vanuit de houding ‘We gaan gewoon beginnen’. Dit met een aanstekelijk enthousiasme! Het vertrek van een grote klant activeerde hen om vol te investeren in hun netwerk. Inmiddels is hun klantenportefeuille bijna verdubbeld. Het directieteam gaf ons mee: “Wij zien nog kansen voor groei maar past onze huidige organisatiestructuur nog bij onze ambities? En welk organisatiemodel helpt ons als bedrijf vooruit zonder in te boeten aan productiviteit én werkplezier? Welke stijl van leiderschap past daar bij?”

https://www.jansmaendik.nl/

Samen werkten we aan

We voerden diverse klankbordgesprekken met de directie over (persoonlijk)leiderschap, het vervullen van een directeursrol, het erkennen van de oprichter én het creëren ruimte voor het inslaan van eigen wegen. Daarbij maakten we dankbaar gebruik van de inspirerende visie van Coolblue baas Pieter Zwart op cultuur en kernwaarden.

Het nieuwe organisatiemodel? De organisatie- en overlegstructuur zijn ontworpen. Stap voor stap gaat de huidige organisatie erop over. De ambities liggen binnen handbereik!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Inspiring Insights of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking!

06 54 203 873 info@inspiringinsights.nl
Jansma & Dik