De Kleine Wereld en de wisseling van directeur

Kinderdagopvang De Kleine Wereld (DKW) groeide in 18 jaar uit tot een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en ondernemendheid de identiteit bepalen. Oprichter Marit de Wit: “Als ondernemers hebben we onwaarschijnlijk veel mooie ontwikkelingen mee gemaakt. We hebben het bedrijf mogen uitbouwen tot een organisatie met vestigingen binnen en buiten Amsterdam. Daar kunnen we alleen maar heel erg trots op zijn. Nu is het tijd, om het stokje over te dragen. Met Sabine van de Wiel hebben we een krachtige nieuwe leider in huis. De kernvraag: Hoe gaan we te werk bij de overdracht van taken en verantwoordelijkheden? Ook omdat het moment samenvalt met de behoefte om opnieuw te investeren in het organisatieconcept van DKW.

https://dekleinewereld.nl/

Samen werkten we aan

Als Inspiring Insights hebben we gewerkt met de eigenaren én de nieuwe directeur Sabine van de Wiel. Verwachtingen zijn kenbaar gemaakt en naar elkaar uitgesproken. Onze organisatiedoorlichting gaf inzicht in de organisatiedynamiek én in de behoeften bij zowel MT, kantoororganisatie als de vestigingsleiders om meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid te krijgen.

Feedback van directeur Sabine van de Wiel: “We hikten aan tegen het zetten van de volgende stap. Jullie faciliteerden het proces dat wij nodig hadden om deze stap ook daadwerkelijk en met vertrouwen te zetten!

Onder bezielende leiding van Sabine en het managementteam wordt inmiddels gewerkt aan het vergroten van zelfsturing binnen de organisatie. Een concept waar opnieuw kwaliteit, professionaliteit en ondernemendheid de identiteit bepalen. De eigenaren? Zij blijven – op afstand – betrokken én ervaren ruimte om opnieuw te kunnen pionieren!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Inspiring Insights of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking!

06 54 203 873 info@inspiringinsights.nl
De Kleine Wereld