Onze visie en stijl van werken

Organisaties beter laten functioneren en presteren dat geeft ons voldoening!

Het is onze ervaring dat er in elke organisatie onbenut potentieel aanwezig is. Innoveren en professionaliseren begint dus – volgens ons –  heel eenvoudig bij het goed kijken naar wat aanwezig is én het stellen van slimme vragen.

Wij dagen mensen uit om actief zelf de regie te nemen op de ontwikkeling die zij voor ogen hebben met hun ‘organisatie’. Wij stimuleren mensen voorbij de bestaande kaders te denken en op basis van een inspirerende visie de bestaande gang van zaken onder de loep te nemen. Deze inzichten openen nieuwe wegen voor ontwikkeling. Het begint bij bewustwording en het nemen van de volgende stap.

Wij faciliteren ontwikkeling. We zijn op altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Om vanuit de essentie te werken aan ambities. Organiseren is ons vak. Wij kijken anders en vanuit een breed perspectief.

Feedback van onze klanten

 • Ik kan nu strategisch management écht invulling geven en dat geeft mij een enorme voldoening. Het is genieten van de ruimte én de bijdrage die ik de organisatie lever.

  Iris Henry Bestuurder Yes! kinderopvang
 • Belangrijk om met stevigheid en respect een spiegel voorgehouden te krijgen.

  Andre Verheijke Directeur Sturm & Dekker
 • Met Inspiring Insights heb ik weer grip en plezier in het ondernemen. Ik zie weer mogelijkheden!

  Emke Jansma Voormalig directeur Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik
 • Margot en Rob zijn hartelijke - analytisch sterke - mensen mét het lef je te confronteren met hun bevindingen. Dáár kom je dus verder mee!

  Paul Wesel Directeur Landgoed Bergvliet
 • Met veel energie en enthousiasme begeleiden Rob en Margot ons (expert)team bij onze zoektocht naar zelforganisatie binnen de MIK-PIW groep!

  Maarten Wehrens Sociaal werker PIW en lid Expertteam Zelforganisatie
 • Met hun open en sympathieke benadering weten Rob en Margot het hele team te enthousiasmeren tot verbetering en optimalisatie.

  Esther Sierts en Ilse Hoogwerf Directie Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik
 • "Met enthousiasme en deskundigheid heeft Margot ons een spiegel aangereikt en ons op weg geholpen.”  

  Wim Korte Directeur Rainbow Solutions

Samenwerken werkt

Samen werken werkt! Klantvraagstukken vragen om maatwerk. Wij vinden het belangrijk en vanzelfsprekend om expertise op maat aan te kunnen bieden. Als het expertise betreft die we zelf niet in huis hebben of als de omvang van een opdracht vraagt om een groter team, kunnen we terugvallen op onze samenwerkingsverbanden met andere professionals.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Inspiring Insights of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking!

06 54 203 873 info@inspiringinsights.nl
Onze stijl van werken