Ons Team

In 2005 vroegen twee gedreven ondernemers ons om het functioneren van hun bouwbedrijf onder de loep te nemen. Naar bleek een vraag die op ons lijf geschreven was. Het doorlichten van organisaties vraagt het vermogen om te kijken vanuit een breed perspectief en te luisteren naar wat er leeft en naar wat nodig is om ambities en doelen te realiseren. Draagvlak is daarbij een eerste vereiste.

Wij hebben beiden een bedrijfskundige achtergrond aangevuld met rijke ervaring op het vlak van verandermanagement, systemisch werken, NLP en coaching. Het fascineert ons om opdrachtgevers te begeleiden bij het richten en (her)inrichten van hun organisatie en hen verder te helpen de gewenste ontwikkeling(en) ook echt mogelijk te maken.

Vertel mij meer

Rob Schieman

Rob Schieman heeft als bedrijfskundige meer dan 27 jaar ervaring in het adviseren, begeleiden en coachen van directies, teams en medewerkers in bedrijven en non-profit organisaties. Zijn enthousiasme, creativiteit en positiviteit zijn kenmerkend voor hem. Rob denkt in termen van mogelijkheden en is een echte ‘dwarsdenker’. Hij fungeert geregeld als klankbord voor ondernemers, directie en leidinggevenden, mede vanwege zijn brede blik en know how op het gebied van (kwaliteits)management, mens en organisatie. Managementteams vinden in hem een goede sparringpartner gericht op het creëren van beweging.

Als organisatieontwikkelaar, trainer en coach begeeft Rob zich geregeld onder de waterlijn en spart hij met opdrachtgevers, teams en medewerkers over hun gedrag, drijfveren en overtuigingen. Rob wil een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie, in de ruimste zin des woord.

Lees meer over Rob op schiemanadvies.nl

rob@inspiringinsights.nl 06-54 203 873

Margot Peters

Groeien als bedrijf en groeien in leiderschap. Voor Margot zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de groei van bedrijven neemt de complexiteit van organiseren toe en veranderen de leiderschapsuitdagingen.

Ondernemers, managers en teams vinden in Margot een stevig klankbord. Met haar bedrijfskundige kennis aangevuld met het systemisch gedachtengoed  geeft ze inzicht in wat speelt, welke opties voor handen zijn en wat nodig is om te komen tot de juiste besluitvorming. Margot komt uit het familiebedrijf, kent de kracht en de impact van dynamieken tussen familie en bedrijf.

In Wouw, waar ze met haar man en drie zonen woont, heeft ze nog een uitdaging gevonden. Samen moderniseren ze een boerderijcomplex dat al vier generaties in de familie is. Een klus waar respect voor het verleden en vernieuwen samen gaan. Een kenmerkend uitgangspunt ook in haar stijl van werken. Sinds 2020 hoort daar ook het akkerbouwbedrijf bij. Een organisatieadviseur die trekker rijdt, dus!

Lees meer over Margot op bureaugrondwerk.nl

margot@inspiringinsights.nl 06-19 539 710
Over Ons