Visie Inspiring Insights

Organisatieontwikkeling, waar hebben we het eigenlijk over …

De organisatie bestaat niet. Organiseren wel. Organiseren is mensenwerk. Mensen hebben ambities, talenten, ideeën, gedachten en veronderstellingen. Deze zorgen ervoor dat organisaties zich ontwikkelen in een bepaalde richting. Ontwikkelen gaat over leren, leergierig zijn, jezelf een spiegel voorhouden en vensters openen naar nieuwe mogelijkheden. Openstaan voor verandering, een beetje hulp daarbij kan geen kwaad.

Hoe denken en doen wij …

Wij dagen mensen uit om actief zelf de regie te nemen op de ontwikkeling die zij voor ogen hebben met hun ‘organisatie’. Wij stimuleren mensen voorbij de bestaande kaders te denken en op basis van een inspirerende visie de bestaande gang van zaken onder de loep te nemen. Deze inzichten openen nieuwe wegen voor ontwikkeling. Het begint bij bewustwording en het nemen van de volgende stap.

Wij faciliteren ontwikkeling. We zijn op altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Om vanuit de essentie te werken aan ambities. Organiseren is ons vak. Wij kijken anders en vanuit een breed perspectief.