Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching een luxe? Wij denken van niet! Elke succesvolle ondernemer, (project)leider of team heeft een sparringspartner nodig. Inspiring Insights weet voor welke uitdagingen ondernemers, directie of managementteams staan.

Bedrijfskundig klankbord

Benieuwd naar de visie van een bedrijfskundige op uw uitdaging of organisatievraagstuk? Of heeft u behoefte om uw bedrijfskundige kennis en inzichten te vergroten? Interesse om van deze expertise gebruik te maken?

Dat kan! We kunnen ingezet worden voor een ‘second opinion’, als kennisleveranciers en/of als sparringpartner. Dit op incidentele basis, of juist structureel in de vorm van een abonnement waarbij we elk kwartaal een dagdeel beschikbaar zijn om mee te denken over actuele vraagstukken en mee te bouwen aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Wij brengen structuur, creëren overzicht en plaatsen zaken in breed perspectief.

Vertel mij meer

Coaching op leiderschap

Leiderschap gaat over iets teweeg brengen. Over bewegen en anticiperen, over verbeteringen realiseren voor iedereen. Als coach of klankbord kijken wij met je mee: naar waar jij staat, welke opgave je hebt aangenomen en wat jij nodig hebt om ambities waar te maken. Ontwikkelvraagstukken hebben vaak een persoonlijke kant, ook daarom prettig om met regelmaat met een onafhankelijke te sparren.

Wij beschikken over een unieke combinatie van bedrijfskundige know how en vaardigheden op het gebied van coaching en teamwerk.

Begeleiding management- of projectteams

Hoe succesvol en effectief is uw team? Opereren jullie slagvaardig en efficiënt? Delen jullie kennis en problemen met elkaar? Mogen verschillen er zijn of worden deze juist als lastig ervaren? Zijn er onderhuidse spanningen en irritaties waardoor mensen niet langer vanuit het gezamenlijke belang denken en handelen? In uiteenlopende situaties kan teamcoaching zinvol zijn. Ook als er niets aan de hand lijkt maar teamprestaties structureel achterblijven, is het zinvol om Inspiring Insights in te schakelen.

Wij maken voor uw team een programma op maat.

Recente Opdrachten

  • Coaching expertteam organisatie bij de omslag naar zelforganisatie
  • Coaching directie op leiderschap, als team en individueel
  • Faciliteren management reviews, elk kwartaal
  • Organiseren van een teamdag gericht op groei, collegiale feedback en ontwikkeling
Bekijk meer recente projecten

Meer weten over de mogelijkheden?

Behoefte aan een professioneel klankbord? Meer halen uit uzelf of uw teams? Neem contact op voor een nadere kennismaking!

margot@inspiringinsights.nl 06-19 539 710

Margot Peters

Bedrijfscoaching